למפעל תעשייתי בתחום המזון דרוש/ה מנהל/ת איכות | מעברים מעיינות כנרת

למפעל תעשייתי בתחום המזון דרוש/ה מנהל/ת איכות

למפעל תעשייתי בתחום המזון דרוש/ה מנהל/ת איכות

13/03/2022
מספר משרה: 
4704
חברה: 
חסוי
תחום: 
איכות/רגולציה
ייצור/בקרת איכות
מקצוע: 
הנדסאי/ת ביוטכנולוגיה
מהנדס/ת מזון
מנהל/ת איכות
תאור תפקיד: 

עמידה בראש מערכת האיכות של המפעל בכפוף לתיק נהלי איכות
אחראי/ת על יישום דרישות החקיקה והתקינה , כולל תקני ISO ו- FSSC
תפקוד כראש צוות בטיחות מזון (HACCP) , עדכון מחקרים וביצוע ישיבות תקופתיות
תפקוד כראש צוות הגנת מזון (FOOD DEFENSE) , עדכון מחקרים וביצוע ישיבות תקופתיות
אחראי/ת על כל נושא בקרת תיעוד
אחראי/ת על נושא ההוראות והנהלים במפעל , כולל מתן אפשרות קריאה לגורמים הרלוונטיים
אחראי/ת על הדרכות בנושא איכות ובטיחות מזון לכלל עובדי/ות המפעל , כולל בקרת יישום
אחראי/ת על חידוש תעודות הסמכה של עובדי/ות המפעל וקבלת תעודות הסמכה לעובדים החדשים
אחראי/ת על הכנת תוכנית מבדקים פנימיים מפעלית, כולל וידוא ביצוע המבדקים והפעולות המתקנות.
אחראי/ת על הכנת תוכניות דיגום תקופתיות בהתאם לדרישות השונות
אחראי/ת על אימות סי

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

מהנדס/ת מזון/ביוטכנולוגיה או טכנולוגי/ית מזון בהכשרה
בעל/ת קורס ראש צוות בטיחות מזון
1-2 שנות ניסיון כמנהל/ת איכות במפעל מזון
אנגלית ברמה גבוהה

השכלה נדרשת: 
מקצועית
לימודי תעודה
מהנדס/ת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
5 ימים בשבוע
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור