דרוש/ה מנהל ענף מזון לקיבוץ לביא
דרוש/ה מנהל ענף מזון לקיבוץ לביא
18/08/2022ניהול חדר האוכל והבאתו למקום המעניק שירות ואיכות מזון לחברים הקיבוץ, תוך התנהלות כלכלית נכונה ויעילה.
ניהול ענף המשווק ירקות באזור הצפון עד הבית: התייעלות, שיווק, שירות, רכש ובחינת הענף בהיבטי ניהול וכלכלי.
חדר אוכל פעיל בימים א'-ה' לארוחת צהרים.
חדר האוכל כולל הפעלה של מטבח.
קהל היעד – חברי קיבוץ, ילדים ועובדים בקיבוץ וקבוצות מזדמנות.
• הפעלת הענף למול תקציב ברור, עמידה בו, התנהלות כלכלית יעילה.
• ניהול קיבוץ של טעם: שיווק, הזמנות, שילוח, רכש וכו.
• שמירה על איכות ומגוון המזון בחדר האוכל ועמידה בתקנות הבריאות.
• פיתוח הענף, הגדלת לקוחות, הכנסות ורווח.
• ניהול שירות ותפעול
• גיבוש תקציב שנתי מעקב וביצוע.
• קיום אירועים של חברי קיבוץ
• ניהול צוות עובדים ופיתוח מקצועי, ניוד עובדים בין חלקי הענף בעת הצורך.
• תכנון וניהול מלאי.
• רכש, תמחור וקשרי ספקים.
• ניסיון מוכח בענף המזון הקיבוצי ואו המסעדנות - יתרון משמעותי.
• השכלה רלוונטית- יתרון.
• ניסיון בניהול תקציב.
• יכולת תכנון, בנייה, ניהול, מעקב ובקרה על תקציב.
• היכרות עם מערכת מידע, ושליטה בתוכנות ה - OFFICE בדגש על דוחות EXCEL.
• ניסיון בעבודה מול ספקים כולל ניהול מו"מ.
• יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות.
• גישה שירותית ויוזמה אישית
• ראייה מערכתית כוללת.
• יושרה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור