מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ לביא | מעברים מעיינות כנרת

מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ לביא

מנהל/ת חדר אוכל לקיבוץ לביא

30/10/2023
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
10220
חברה: 
חסוי
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
מקצוע: 
אקונומית
מנהל/ת מסעדה
תאור תפקיד: 

ניהול חדר האוכל והבאתו למקום המעניק שירות ואיכות מזון לחברים הקיבוץ, תוך התנהלות כלכלית נכונה ויעילה.
חדר אוכל פעיל בימים א'-ה' לארוחת צהרים.
חדר האוכל כולל הפעלה של מטבח.
קהל היעד – חברי קיבוץ, ילדים ועובדים בקיבוץ וקבוצות מזדמנות.

תיאור התפקיד:
•הפעלת הענף למול תקציב ברור, עמידה בו, התנהלות כלכלית יעילה.
•שמירה על איכות ומגוון המזון בחדר האוכל ועמידה בתקנות הבריאות.
•ניהול צוות עובדים
•ניהול שירות ותפעול
•קיום אירועים של חברי קיבוץ.
•תכנון וניהול מלאי.
•רכש, תמחור וקשרי ספקים.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

•ניסיון בענף המזון הקיבוצי ואו המסעדנות - יתרון .
- ניסיון ניהולי וניהול עובדים- חובה
•השכלה רלוונטית - יתרון.
•ניסיון בעבודה מול ספקים כולל ניהול מו"מ.
•יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות.
•גישה שירותית ויוזמה אישית
•יושרה.

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה חלקית
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה חלקית
משרה מלאה
שעות עבודה: 
מלאה/ חלקית
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור