מנהל/ת ענף מזון והסעדה | מעברים מעיינות כנרת

מנהל/ת ענף מזון והסעדה

מנהל/ת ענף מזון והסעדה

18/02/2021
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
1216
חברה: 
עטרה שושני ייעוץ והשמה לבכירים
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
מקצוע: 
מנהל/ת ענף
תאור תפקיד: 

דרוש/ה מנהל/ת ענף מזון והסעדה לתפעול חדר האוכל: ניהול המטבח לרבות אחריות על הכנת האוכל וניהול צוות הטבחים, קניית מוצרי מזון ועבודה מול ספקים, אחריות על תמחור המזון והמנות היוצאות, ניהול תפעול של מערך של מאות מנות ביום, ניהול צוות עובדי חדר האוכל ומתנדבים, אחריות על הגשת ארוחות צהרים וערב, ניהול האירועים בחדר האוכל, עבודה אל מול תקציבים ועמידה ביעדים, חסכון בעלויות. משרה מלאה!

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

השכלה מקצועית רלוונטית מהתחום - יתרון משמעותי!
נסיון כשף/ית או כסו שף/ית במטבחים גדולים - יתרון משמעותי!
נסיון מתחום המזון הקיבוצי - יתרון משמעותי!
נסיון בהוצאת מאות מנות ביום - חובה!
יכולת ניהול צוותי עובדים
יכולת עבודה תחת לחץ
ידע ונסיון בניהול תקציבים ויכולת הפחתת עלויות
עבודה אל מול ספקים
מגורים - צפון

סוג המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור