למסעדת "לוטה" של אסף גרניט במלון גלי כנרת דרושים/ות מלצרים/ברמנים/מארחים/מנהלים וטבחים | מעברים מעיינות כנרת

למסעדת "לוטה" של אסף גרניט במלון גלי כנרת דרושים/ות מלצרים/ברמנים/מארחים/מנהלים וטבחים

למסעדת "לוטה" של אסף גרניט במלון גלי כנרת דרושים/ות מלצרים/ברמנים/מארחים/מנהלים וטבחים

18/04/2021
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
1896
חברה: 
אסף גרניט וקבוצת מחניודה
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
מקצוע: 
אחראי/ת משמרת
מלצר/ית / ברמן/ית
עובד/ת מטבח
תאור תפקיד: 

אסף גרניט וקבוצת "מחניודה" פותחים הקיץ את מסעדת "לוטה" במלון גלי כנרת המחודש בטבריה.
המסעדה תגיש תפריט יצירתי ומסעיר אשר יתבסס על חומרי גלם, יצרנים ומגדלים מקומיים מאזור הצפון, רמת הגולן והעמקים ושואף להביא בשורה קולינרית יוצאת דופן לאזור ולתחום.
מלבד למסעדה, קבוצת "מחניודה" תנהל את כל מחלקות המזון והמשקאות במלון גלי כנרת
אנחנו מחפשים עובדים/ות ומועמדים/ות עם תשוקה לשירות, גישה לאנשים וחיוך שלא נגמר שמעוניינים להצטרף לקסם של אסף גרניט ולייצר מקום מיוחד וחי בצפון.
אנו מחפשים עובדים לכל התפקידים. תחילת עבודה- מאי 2021, שכר אטרקטיבי, תנאים מצוינים.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון במלצרות, עבודת בר, אירוח במסעדות ובבתי מלון- יתרון
מנהלי משמרת- ניסיון בניהול במסעדות או בבתי מלון חובה
טבחים- ניסיון- יתרון
דרישות- תשוקה לתחום המזון והאירוח, גישה לאנשים, חיוך תמידי על הפנים, סבלנות ושירותיות
עבודה במשמרות, סופי שבוע וחגים
אנגלית- בסיסית חובה

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
כולל סופי שבוע וחגים
משמרות
משרה מלאה
מתאים גם לחיילים משוחררים
מתאים להורים/שעות גמישות
שעות עבודה: 
גמיש, שעתי, יומי, שבתות וחגים
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור