לתיירות ניר דוד דרוש/ה מנהל/ת מחלקת הסעדה
לתיירות ניר דוד דרוש/ה מנהל/ת מחלקת הסעדה
21/02/2022• ניהול ואחריות תפעול כלל מערך ההסעדה הכולל הפעלת מטבח, חדר אוכל, שטחי הסעדה באתרי הפעילות ואירועים שונים.
- הכנת ארוחת צהרים לחברי קיבוץ.
- אירוח קבוצות לארוחות צהרים.
- הכנה ואספקה של ארוחות לאירועים בשטח.
• אחריות על רווחיות המחלקה.
• עמידה ביעדי ומטרות החברה.
• פיקוח ובקרה מחלקתית בכל התחומים.
• תכנון ופיתוח התחום הקולינארי.
• ניהול תקציבי המזון, חומרי הניקוי, עובדים, FC, אחזקה ואנרגיה.
• שיתוף פעולה עם אנשי השיווק בתחומי שירות הסעדה.
• ניהול מלאי המזון, המתכונים והתפריטים באמצעות תוכנה לניהול מטבח.
• ניהול מו"מ עם ספקים, רכש ומלאי.
• אחריות ליצור המזון במתחייב בתקנות משרד הבריאות והוראות המועצה האזורית.
• חידוש ציוד היצור והתאמתו לצרכים.
• ביצוע סקר שביעות רצון סועדים, הסקת מסקנות וביצוע פעולות מתקנות.
• ניסיון ניהולי של 4 שנים בתחום מכוון שירות- חובה.
• ניהול תחום המזון והסעדה מוסדית וקייטרינג.
• יכולת ניהול משימות רבות ופיתוח תהליכים תפעוליים למימוש מטרות.
• השגת תוצאות באמצעות ניהול ביצועים שיטתי.
• ניסיון בתחום התיירות.
• יכולת ניהול מו"מ.
• ידע וניסיון במחשב ובהפעלת תוכנות ייעודיות.
• כישורים ארגוניים.
• יכולת לקיים יחסי עבודה תקינים עם ממונים ועמיתים.
• יצירתיות, תקשורת בין אישית מעולה.
• יכולת עבודה בתנאי לחץ.
• תודעת שירות גבוהה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור