מנהל/ת מטבח לתיירות ניר דוד | מעברים מעיינות כנרת

מנהל/ת מטבח לתיירות ניר דוד

מנהל/ת מטבח לתיירות ניר דוד

28/07/2022
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
4788
חברה: 
תיירות ניר דוד
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
תעשיית המזון
מקצוע: 
טבח/ית
עובד/ת מטבח
שף/ית
תאור תפקיד: 

1. הכנת תפריטים ומתכונים מגוונים לאירועים וקבוצות.
2. אחריות לאיכותו, טעמו, כמותו ואופן הגשתו של האוכל.
3. ניהול והדרכת צוות עובדי המטבח.
4. עמידה ביעדי ה FOOD COAST.
5. אחראי יחד עם צוות העובדים לניקיון ולסדר במטבח.
6. ייעוץ לאנשי השיווק ומחלקות התיירות בתחום הקולינארי.
7. ניהול הזמנות - רכש של חו"ג הקשורים למזון ולבישול וניהול המלאי שלהם.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

8. תעודת שף/טבח- חובה
9. ניסיון במטבחים מוסדיים- חובה
10. יכולת בניית תפריט- חובה.
11. יכולת ניהול ועבודת צוות- חובה.
12. יצירתיות.
13. תודעת שירות גבוהה.
14. נכונות לעבודה מאומצת ועמידה בתנאי לחץ.
15. סדר ניקיון ואסתטיקה.

השכלה נדרשת: 
לימודי תעודה
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור