מנהל/ת מסעדה
מנהל/ת מסעדה
15/05/2022מועצה/אזור/יישוב:
מספר משרה:
4859
חברה:
90 - ביסטרו צבעוני (קפה מסעדה)
תחום:
מסעדנות/מלונאות
ניהול עובדים
ניהול פרויקטים
פיתוח עסקי
מקצוע:
מנהל/ת מסעדה
תאור תפקיד:
ניהול מסעדה : אחריות על אירגון הצוותים, ספקים, תיפעול ולוגיסטיקה,ניהול המשמרות והעבודה השוטפת
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
יכולת אירגון, ניהול עובדים, פיתוח עיסקי וביצוע פרוייקטים,חשיבה עיסקית כלכלית, דרייב חזק, מעל הכל- חריצות פנומנלית.
אין צורך בנסיון, במקום זה נקבל הרבה שכל, יכולת לימוד, והזדהות עם המקום.
היקף המשרה:
משרה חלקית
משרה מלאה
סוג המשרה:
משרה חלקית
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור