מנהל/ת מסעדה | מעברים מעיינות כנרת

מנהל/ת מסעדה

מנהל/ת מסעדה

15/05/2022
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
4859
חברה: 
90 - ביסטרו צבעוני (קפה מסעדה)
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
ניהול עובדים
ניהול פרויקטים
פיתוח עסקי
מקצוע: 
מנהל/ת מסעדה
תאור תפקיד: 

ניהול מסעדה : אחריות על אירגון הצוותים, ספקים, תיפעול ולוגיסטיקה,ניהול המשמרות והעבודה השוטפת

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

יכולת אירגון, ניהול עובדים, פיתוח עיסקי וביצוע פרוייקטים,חשיבה עיסקית כלכלית, דרייב חזק, מעל הכל- חריצות פנומנלית.
אין צורך בנסיון, במקום זה נקבל הרבה שכל, יכולת לימוד, והזדהות עם המקום.

היקף המשרה: 
משרה חלקית
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה חלקית
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור