מנהל/ת חדר אוכל | מעברים מעיינות כנרת

מנהל/ת חדר אוכל

מנהל/ת חדר אוכל

29/03/2022
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
4861
חברה: 
מלון סופיה
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
מקצוע: 
מנהל/ת
מנהל/ת מסעדה
עובד/ת חדר אוכל
תאור תפקיד: 

ניהול משמרת במסעדה, אחריות על שירות ורווחת אורחים, תפעול המשמרת ויעילות. העבודה היא במשמרות כולל סופי שבוע וחגים.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון במתן שירות במסעדה רצוי, אנגלית טובה חובה, יכול עמידה בעומס עבודה ויצירתיות.

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
כולל סופי שבוע וחגים
משמרות
משרה מלאה
עבודה מועדפת
שעות עבודה: 
משמרות
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור