למפעל מזון באזור בית שאן דרוש/ה מנהל/ת מחלקה
למפעל מזון באזור בית שאן דרוש/ה מנהל/ת מחלקה
23/10/2022מועצה/אזור/יישוב:
מספר משרה:
7055
חברה:
חסוי
תחום:
ייצור/בקרת איכות
ניהול עובדים
תעשיית המזון
מקצוע:
מנהל/ת עבודה
מנהל/ת צוות
ראש צוות
תאור תפקיד:
משימות עיקריות:
" אחריות לתפעול שוטף של המחלקה.
" אחריות ופיקוח על יישום נהלי עבודה בכל התחומים: תפעול מכונות, איכות המוצר, בטיחות, סניטציה, היגיינה ומשמעת.
" מתן פתרונות לשינויים ותקלות בייצור בתאום מול גורמים פנימיים.
" אחריות להקטנת פחתים כולל קידום ויזמות של תהליכי שיפור מתמידים במחלקה.
" הכנת תוכנית השקעות שנתית לאגף.
" מתן דיווחים ונתונים על פי דרישה (דוחות פיריון, OEE, ספירת מלאי, דיווח הספקים למערך הפרמיות ומעקב אחר שינויים בזמני תקן).
סביבת העבודה: סביבת ייצור בעלת טמפרטורה קרירה ובתנאי לחות, נדרש מצב בריאות תקין וכח פיזי.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
" ניסיון בניהול אנשים - מעל 20 איש בתחום התעשייה.
" יתרון לבעלי ניסיון בעבודה בתעשיית המזון.
" יכולות עבודה טובות עם תוכנות ה OFFICE (כולל תוכנת ה EXCEL)
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
משרת בוקר
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור