למפעל מזון באזור בית שאן דרוש/ה מנהל/ת מחלקה | מעברים מעיינות כנרת

למפעל מזון באזור בית שאן דרוש/ה מנהל/ת מחלקה

למפעל מזון באזור בית שאן דרוש/ה מנהל/ת מחלקה

23/10/2022
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
7055
חברה: 
חסוי
תחום: 
ייצור/בקרת איכות
ניהול עובדים
תעשיית המזון
מקצוע: 
מנהל/ת עבודה
מנהל/ת צוות
ראש צוות
תאור תפקיד: 

משימות עיקריות:

" אחריות לתפעול שוטף של המחלקה.
" אחריות ופיקוח על יישום נהלי עבודה בכל התחומים: תפעול מכונות, איכות המוצר, בטיחות, סניטציה, היגיינה ומשמעת.
" מתן פתרונות לשינויים ותקלות בייצור בתאום מול גורמים פנימיים.
" אחריות להקטנת פחתים כולל קידום ויזמות של תהליכי שיפור מתמידים במחלקה.
" הכנת תוכנית השקעות שנתית לאגף.
" מתן דיווחים ונתונים על פי דרישה (דוחות פיריון, OEE, ספירת מלאי, דיווח הספקים למערך הפרמיות ומעקב אחר שינויים בזמני תקן).

סביבת העבודה: סביבת ייצור בעלת טמפרטורה קרירה ובתנאי לחות, נדרש מצב בריאות תקין וכח פיזי.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

" ניסיון בניהול אנשים - מעל 20 איש בתחום התעשייה.
" יתרון לבעלי ניסיון בעבודה בתעשיית המזון.
" יכולות עבודה טובות עם תוכנות ה OFFICE (כולל תוכנת ה EXCEL)

היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
משרת בוקר
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור