למפעל מזון באזור העמקים דרוש/ה מבקר/ת איכות למשמרת בוקר
למפעל מזון באזור העמקים דרוש/ה מבקר/ת איכות למשמרת בוקר
13/11/2023אחריות כוללת על בקרת איכות המוצרים והתהליכים.
אחריות כוללת על איכות המוצרים, לפי הוראות העבודה והנהלים.
עבודה מול מנהלי המחלקות ואחראי הקווים.
הכרת השטח (כל המחלקות ייצור) ונוכחות ברצפת הייצור.
בדיקות איכות מוצרים בשטח לפי קווים: איכות מוצר, סימון, אופן אריזה וכו'.
בדיקת כל המוצרים המשויכים לאותו אגף, לפי סטנדרטים שנקבעו מראש.
דיווח על חריגות בממצאים למנהלי המחלקה הרלוונטים.
מעקב אחר תקלות בשטח המשפיעות על איכות המוצר.
אימות בדיקת משקלים.
סיכומים יומיים של הנתונים לפי קווי הייצור.
הצגת נושאי האיכות בפגישות היומיות.
עבודה בתנאי קור (12-16 מעלות).
עבודה במגע עם בשר.
בדיקות נפ"קים (נקודת פיקוח): זיהום, טמפ', טיטרציה.
בקרת תהליכים בשטח
בדיקות ניטור מיקרוביאלי בשטח (E.Coli).
בדיקות סטריליזטורים במחלקות.
בדיקות מים קרים במערכת.
בדיקות טמפ' למוצרים המיועדים ל EU.
מעקב אחר ניקיון מבואות כניסה, תקינות מעברים סניטריים.
אימות תרמומטרים.
ניסיון בבקרת איכות בתעשיית המזון – יתרון משמעותי.
יכולת הפעלת מחשב - חובה.
כללי:
ימי עבודה – ימים ראשון עד חמישי, שישי לפי הצורך.
שעות עבודה – ימים ראשון עד חמישי 6:00 עד 18:0.
יש הסעות מבית שאן בלבד. מכול אזור אחר – חובה רכב.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור