למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת הבטחת איכות | מעברים מעיינות כנרת

למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת הבטחת איכות

למפעל מזון דרוש/ה מנהל/ת הבטחת איכות

14/03/2023
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
8443
חברה: 
חסוי
תחום: 
ייצור/בקרת איכות
מקצוע: 
הבטחת איכות
תאור תפקיד: 

אחריות על הגדרת תוכנית בטיחות מזון בחברה וקיומה הלכה למעשה.
הובלת צוות בטיחות מזון HACCP.
תחזוקה שוטפת של תקני האיכות בחברה, כתיבה ועידכון של נהלים הוראות עבודה ופיקוח על יישומן. עבודה מול גופי הבקרה בשוטף ובמבדקים.
תקנים: FSSC22000, HACCP, יצור אורגני, תקן אחריות חברתית SMETA, תקן קיימות של יונילוור, ביקורות של לקוחות.
הובלת הקשר של החברה למול גופי הרגולציה. משרד הבריאות משרד החקלאות.
טיפול בתלונות לקוח, חקירה הגדרת פעולות מתקנות והובלה לישומן.
טיפול בתלונות לספקים, יזום התלונות עפ"י הצורך, מעקב אחר תשובות הספק ובחינת גרף השיפור בהתאם.
אישור הזמנות רכש תוך קביעת התנאים לביצוע הרכש.
קביעת תוכנית הדיגום של החברה וישומה.
אחריות על תוכנית ההדרכות ותוכנית מבדקים פנימיים של החברה.
אחריות על בקרת האיכות באולמות הייצור והמחסנים.
מעורבות בתכנון הנדסי של המפעל ומערכי היצור, בהיבט של בטיחות מזון ודרישות רגולטוריות.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון בתעשייה- חובה

השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור