דרוש/ה טכנולוג/ית איכות למפעל בקר תנובה ("אדום אדום") | מעברים מעיינות כנרת

דרוש/ה טכנולוג/ית איכות למפעל בקר תנובה ("אדום אדום")

דרוש/ה טכנולוג/ית איכות למפעל בקר תנובה ("אדום אדום")

02/08/2020
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
283
חברה: 
תנובה
תחום: 
איכות/רגולציה
הנדסה
ייצור/בקרת איכות
מדעים/מחקר
מקצוע: 
הבטחת איכות
טכנולוג/ית
מהנדס/ת מזון
תאור תפקיד: 

יישום תהליכים, שיפור מתמיד במוצרים ובתהליכים וביצוע תהליכי תחקיר.
ביצוע ניתוחי אירוע והובלת טיפול באירועי איכות ותלונות.
ממונה אכיפה סביבתית.
ליווי וביצוע מבדקי איכות ובטיחות מזון - חיצוניים ופנימיים (כולל מבדקי ספקים).
עמידה בדרישות פנימיות וחיצוניות (חוקים, תקנות) ובקרה על כך.
ניהול וביצוע מבדקים פנימיים כולל מעקב ובקרה שוטפת על יישום פעולות מתקנות ומונעות.
בניית תהליכי אימות ובקרת איכות שוטפת לתהליכי הייצור, חומרי הגלם, לוגיסטיקה וכו’.
ביצוע בקרה על תהליכי הייצור כדי להבטיח איכות מוצרים ויעילות.
בנייה וכתיבת תיקי מוצר, הוראות עבודה וכו’, ליווי היצור בפרויקט פיתוח.
טיפול בחריגות מעבדה.
ראש צוות HACCP ואחריות על תקן ה- ISO (כולל ייזום, כתיבה ועדכון של הוראות עבודה, טפסים, מפרטים וכיו"ב) ובקרה על יישומם.
הדרכות עובדים.
בקרה שוטפת לתהליכי הניקיון, ההיגיינה והסניטציה במפעל.
עבודה שוטפת למול גורמי הייצור והרגולציה.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

תואר ראשון בהנדסת מזון/ מדעי המזון/ ביוטכנולוגיה – חובה.
ניסיון של שנה לפחות בעבודה כטכנולוג/ית איכות/ ייצור בתחום המזון – חובה.
אנגלית ברמה טובה (קריאה, כתיבה ודיבור) – חובה.
מגורים בטווח של עד 50 ק"מ מהמפעל בבית שאן – חובה.
ניסיון בתחום הבשר/ עוף - יתרון משמעותי.
ידע במערך ISO ו- HACCP לרבות חוקים ותקנות – יתרון.
יכולת הנעת תהליכים באופן עצמאי.
נכונות לעבודה בשעות לא שגרתיות ובסביבה דינאמית.
יחסי אנוש טובים.

השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור