מנהל/ת איכות למפעל מזון. | מעברים מעיינות כנרת

מנהל/ת איכות למפעל מזון.

מנהל/ת איכות למפעל מזון.

01/09/2024
מועצה/אזור/יישוב: 
מספר משרה: 
13330
חברה: 
חסוי
תחום: 
איכות/רגולציה
תעשיית המזון
מקצוע: 
מנהל/ת איכות
תאור תפקיד: 

ניהול איכות ובקרת איכות במפעל מזון, אחריות על מבדקים פנימים וחיצונים, הדרכות עובדים ומנהלים והטמעת מדיניות האיכות בחברה.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

השכלה רלוונטית -חובה, נסיון בתחום של 5 שנים ומעלה
ידע ונסיון בתחום הHACCP חובה

השכלה נדרשת: 
לימודי תעודה
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
7-16 או 8-17
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.